Woduwillst_hans henrick

Session Stylist Hans-Henrik – Personlig velvære, når kun det bedste er godt nok.

Hans-Henrik

har arbejdet som frisør og stylist siden 1989. Basis-håndværket blev opbygget gennem 10 års salon erfaring hos nogle af Danmarks bedste saloner. Gennem 11 forrygende år i Paris har moderedaktører, skuespillere, modeller og musikere været en del af Hans-Henrik’s faste kundekreds.

I tæt samarbejde med verdens største modedesignere (Yohji Yammamoto, Lanvin, Yves Saint Laurent mfl.) og internationale modemagasiner (Elle, Glamour, Vogue mfl.) har Hans-Henrik markeret sig som en af Paris ́ dygtigste stylister. Tilbage i Aarhus, har Hans-Henrik nu skabt et unikt cirkulært økonomi koncept “hvor-du-vil” der sætter hele vores opfattelse af hårbehandling og styling i nyt perspektiv.

Dit Valg

Slut med ventetid i myldretidstrafikken og problemer med at finde en parkerings plads. Som din personlige hårstylist, indretter Hans Henrik sig med sin efemeriske salon, efter din egen tidsplan og laver arbejdet på stedet: I dit hjem, på kontoret, i butikken, på hotellet – eller, hvor du vil…

Booking

Der er åbent for bookning i Aarhus-området i tidsrummet 8-20 alle ugens syv dage (helligdage undtaget)

Hver fredag fra 12-18 er der BY APPOINTMENT ONLY, hvor Hans Henrik modtager kunder hos Max Rosborg Photography, Nørrebrogade 16 B 1. sal i Aarhus. Her klipper, farver og freestyler han alt efter dine ønsker (gå ind i gården ved Knud’s Kiosk, til venstre, op af trappen og til højre).

Siden januar 2015 har det været muligt at  booke din tid med Hans Henrik i Aarhus de tre første uger i måneden og den sidste uge arbejder han i Berlin med wo-du-willst.de hvor du vil.

Behandlinger

Han klipper, farver hår, plukker bryn, og er specielt kendt for den naturlige blonde “sunkissed treatment” (balayage). I samråd med kunden træffes de helt rigtige beslutninger omkring udfordringer med gråt hår – på grundlag af erfaring og ekspertise.

BÆREDYGTIGHED OG ØKOLOGI

Bæredygtige tiltag er en integreret del af behandlingerne. Derudover støtter vore samarbejdspartnere og hvorduvil.dk miljøfremmende NGO’er via events o.lign.

Betaling

Danmark: Netbank, Mobilepay, kontant.